Dans Atelier Maastricht - Logo

Dans activiteiten

DansWorkshops

DansWorkshops

*Don’t speak dutch? That’s okay, all teachers will provide the classes in English where needed.

Het dansteam van Dansatelier Maastricht organiseert toffe interdisciplinaire workshops en masterclasses maar biedt ook “Workshops op maat” .

Een Dans-Atelier-Maastricht-Arrangement kan bij ons of op locatie naar keuze ingezet worden voor teambuilding, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes of openingsdansen! Geïnteresseerd, vragen of suggesties? 

Stuur dan een e-mail naar:  sharon.habets@dansateliermaastricht.nl

Gelieve minimaal 4 weken vooraf te reserveren

Preview This Class

DansArrangement

Preview This Class

Kinderfeestje

Een dansworkshop op het kinderfeest is voor de echte dansliefhebber natuurlijk een ware droom. Het kan plaatsvinden in een van onze dansstudio’s, het theater van Kumulus of op locatie naar keuze.   In overleg wordt gekeken naar de wensen van de jarige.

Kosten: €195/groep. Duur workshops: 1,5 – 2 uur.

Gelieve minimaal 4 weken vooraf te reserveren sharon.habets@dansateliermaastricht.nl

Workshop HEELS / Vrijgezellenfeest / teamuitje

Op zoek naar een leuke workshop voor een vrijgezellenfeest , teamuitje of bv. het vriendinnenweekend? Dan is de workshops “Heels” misschien wel iets voor jullie!

Pumps, peeptoes, blokhakken, sleehakken… Schoenen met hakken, ze bestaan er in alle soorten en maten. Erop lopen blijft toch altijd een kunst.. Deze workshop is speciaal om net dat samen te oefenen en er ook nog eens op te leren dansen! Een lekkere warming up, tips & tricks voor jouw “Walk” en dan aan de slag met een toffe choreografie. De docent zal ervoor zorgen dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan werken. Deze workshop is voor iedereen geschikt, met of zonder danservaring, plezier staat voorop!

Kosten: €275/groep excl 21% BTW. Duur workshop: 2 uur.

Gelieve minimaal 4 weken vooraf te reserveren. sharon.habets@dansateliermaastricht.nl

Preview This Class

Openingsdans Bruiloft

Willen jullie graag een openingsdans doen maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen jullie graag! Danservaring of talent is niet nodig om samen te stralen op jullie avond. Hebben jullie een voorkeur voor een grappige dansmix, sensuele dans, willen jullie meer richting Spaanse sferen met Flamenco of hebben jullie nog helemaal geen idee? Neem contact op met sharon.habets@dansateliermaastricht.nl

Hoe pakken we het aan? Er wordt gestart met een kennismakingsgesprek (1.5u) waarbij de wensen van jullie als bruidspaar worden besproken. Het gaat dan over keuzes rondom de muziek, dansstijl(en) en de tijdsplanning. Ook wordt tijdens deze afspraak de dansvloer al kort verkent. Dan komen de rest van de privélessen (4x 1.5u) en voilà klaar om te feesten!

Kosten: €540 euro excl 21% BTW

Gelieve minimaal 4 weken vooraf te reserveren.

Workshop Thriller Music Video

Tijdens deze workshop “Thriller Music Video” maak je met jouw collega’s of vriendengroep jullie eigen music video. Er is geen danservaring of talent nodig om lekker samen Thriller moves te leren. Daarnaast heb je de video ook nog als leuke herinnering!

Kosten: 395 euro excl 21% BTW Duur workshop: 3 uur.

Gelieve minimaal 4 weken vooraf te reserveren. sharon.habets@dansateliermaastricht.nl

Preview This Class

DansVoorstellingen

H2eau : za 03/02 19u , zo 04/02 om 11u en 13u . UITVERKOCHT
De zevenslaper : zo 25/02 14.30u CC Lanaken
Tickets : https://app.ledenbeheer.be/dansatelier-maastricht/de-zevenslaper

english below

Wil je graag tickets kopen voor onze voorstellingen ?  Ga dan naar “Lesrooster” , kies voor de filter “Voorstellingen” en kies de voorstelling van je keuze. 

english

Would you like to buy tickets for our performances ? Then go to “Lesrooster ” , choose the filter “Voorstellingen ” and choose the performance of your choice.

Preview This Class